Spännande lördag för mig.Matte och jag har haft besök idag och jag blev lite blyg i början men sen gick det jättebra. Hon tycker att jag gör framsteg hela tiden, i dag var första gången som jag kunde ligga i hennes knä med någon annan i rummet. Förut var jag lite obekväm med det.

I morse hittade hon mig sovande i kattkorgen som jag fick första dagen jag kom hit. Tidigare har jag inte velat ligga där för att den doftade konstigt, men efter att hon la dit dynan från min kattbur känns den inte lika läskig längre. Kommer säkert vara där mycket mer nu.

Mattes kompis som var här på besök tog ett kort på oss också, får se om han kommer ge det till henne. I så fall kommer det nog att finnas här på bloggen inom en snar framtid.

Kommentarer
Postat av: Dui och Deco

Tänk vad du kan och vågar! Blir alldeles varma när vi läser om ditt mod.Spännande med besök. Nosbuff

2011-03-05 @ 21:24:01
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Alice

Vad modig du är! Fortfarande fast jag har bott hos matte ett helt år snart så håller jag mig gärna undan när det kommer besökare. Jag kan komma och kika på dem på behörigt avstånd och gå fram och hälsa ibland, men kommer de nära tycker jag det är läskigt och går undan.

Hoppas vi får se kortet på bloggen snart.

nosbuffar

2011-03-05 @ 22:30:45
Postat av: Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Vad modig du börjar bli, kompis, mjau

Ska bli jättespännande att se den däringa bilden som din mattes kompis tog på er.

JamjamjamMimmi

Chicko

Tarzan

Sessan2011-03-05 @ 23:47:51
URL: http://katternasblogg.blogg.se/
Postat av: Katten Sippo

Vi är jättechockade över hur modig du är. Inte ens Tindra, som bott här i flera månader, vågar komma och sitta i husses knä när det är besök.

2011-03-06 @ 06:51:40
URL: http://www.kattensippo.com
Postat av: Findus, Isak och Rasmus

Vad modig du var, som var framme medan matte hade besök. nosbuff Här vill vi gärna vänta och se, när det kommer någon. Ja, utom Rasmus då, han ska fram och hälsa på alla! ;) Ska bli jätteroligt om vi kan få se bilden på dig. Kurr och burr.

2011-03-06 @ 09:55:45
URL: http://stationskatterna.blogspot.com
Postat av: Kattson

Så smart av matte att lägga din dyna från katthemmet i din korg. Då vet du ju att det inte är farligt för då luktar det ju som du är van. Duktigt att våga ligga i mattes knä när ni har besök. Du gör verkligen snabba framsteg.

2011-03-06 @ 18:51:34
URL: http://www.kattsidor.blogspot.com
Postat av: Gunilla och Frasse

Du tassar framåt med stora steg. Att ta hand om gäster kan ställa den mest inbodda katt på hårda prov. Beundransvärt initativ att ligga och slappa i mattes knä under besöket!

Kramar och tassklappar

2011-03-07 @ 22:01:14
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0