Kramkalas med matte!Kramar är bra för själen, eller hur? Mjau.

VårkänslorJag är nöjd med livet och det är matte med just nu. Hon har påsklov från skolan och har helt plötsligt en massa tid över. Så vi får en hel vecka med massor av mys. Matte firar egentligen inte påsk, så hon ser lovet som en helt vanlig ledighet.

Det jag är mest nöjd med är att få gosa lite extra länge med henne på morgonen och under dagen, nu är det inte skolan som kallar på henne och jag slipper vara ensam.

Matte har också fyllt 25 den här veckan, i torsdags var hon ute och åt lunch med sina tjejkompisar. Jag fick stanna hemma förstås medan hon satt och smaskade i sig sushi. Vet hon inte om att katter gillar fisk?

En vanlig lördagskvällMatte har filmat mig i smyg när jag sprang runt och betedde mig som en tok, är det verkligen tillåtet? Fick i alla fall motion, det blir inte så många utflykter när man är innekatt precis. När jag märkte att hon filmade slutade jag att fara runt. Om någon ser på är det inte lika kul ju!

Hon bara skrattar åt mig när jag springer runt och kallar mig knasig. Ska hon säga som tränar på gym..

I alla fall har hon gjort bra ifrån sig i skolan igår, det var redovisning av ett grupparbete. Hon kom hem och såg lättad ut. Kan nog föreställa mig hur mycket jobb som ligger bakom det.

Tur att man är katt, eller hur?

Tillbaka! Har ni saknat mig?Matte har skaffat sig en rolig fotoredigerings sak till iphonen, det har blivit många bilder på mig sedan dess. Hon tycker att det är så roligt att få leka med alla olika filter som finns. Instagram heter det om någon är intresserad.

I kväll har vi myst på soffan, vi var lite slöa båda två. Synd att helgen är slut, i morgon måste matte iväg till skolan igen och jag får vänta länge innan hon kommer hem. Det blir ju så ibland att hon är ute och fikar med någon kompis eller så.

RSS 2.0