Söndagsfunderingar.

Matte blir tårögd av att läsa om allt som händer i Japan. Hon vill hjälpa säger hon och jag som tyvärr är katt kan inte göra så mycket. Men vi har det nästan för bra här just nu, mat och medicin i överflöd känns det som. Folk där borta har svårt att få tag i mat på vissa ställen.

Har man en gång varit övergiven som katt är det inte svårt att känna sympati för alla som just nu sitter i mörkret och fryser. Var modiga, allihop!

Idag har hon varit på födelsedagsfika, för hennes klasskompis son fyller år i morgon men hade födelsedagsfirande idag istället. Själv har jag bara legat och slöat som vanligt. Det är riktigt skönt att vara katt ibland också.

Kommentarer
Postat av: Kattson

Vissa tror att det är en mening med allt som händer, men ofta är det väldigt svårt att förstå det. Som nu i Japan. Vi hoppas att de som fortfarande finns i livet får den hjälp de behöver. Och visst kan en liten kisse som en gång varit övergiven, hungrig och rädd lätt förstå känslan hos de som har det svårt.

2011-03-13 @ 18:42:50
URL: http://www.kattsidor.blogspot.com
Postat av: Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

mjausan Nikita, du fick inte tassa med på det däringa kalaset, vilken matte du har, FNISS

MEN vi förstår att gillar att vara hemma och mysa den lilla stund, det gör vi oxå, när matte är borta en stund då och då, mjauTassekram/Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

2011-03-13 @ 20:22:48
URL: http://katternasblogg.blogg.se/
Postat av: Gunilla och Frasse

Förstår att du känner extra mycket för dem som drabbats i Japan. Har man själv varit hemlös och otrygg så vet man precis hur hemskt det där.

Kramar och tassklappar

2011-03-16 @ 18:15:45
URL: http://gunillaofrasse.allas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0